Bemutatkozás

Cégünk bemutatása:

A Liftelem Kft. 2004-es alapítását megelőzően már 1992 óta foglalkozik felvonóalkatrész gyártással. Célunk, hogy saját fejlesztésű termékeinkkel, megfelelő szakértelemmel, minőségi munkával szolgáljuk ki megrendelőinket.
Az indulástól fennálló folyamatos fejlesztés biztosítja cégünk szakmai előrehaladását, egyre nagyobb piaci térnyerését. Fejlődésünkre jellemző, hogy 1992 és 2004 között évről évre 50–80% közötti növekedést értünk el. A Liftelem Kft. néhány esztendő leforgása alatt a multicégek beszállítójává vált, mindezek mellett számos kisebb liftes vállalkozást is az ügyfélkörében tudhat. 1999 óta Németországba, Csehországba, Ausztriába is értékesítjük termékeinket, illetve komponensek gyártásában bérmunkát végzünk. 2013-tól Szlovákiába is exportáljuk termékeinket.

Felvonótablóinkat az EN 81:72, EN 81:71 és az EN 81:70 szabvány szerint is készítjük.
Cégünk ISO 9001:2008 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik.

Termékeink:

Termékgyártásunk jelentős részét a régi és új felvonókhoz készített hívó és vezérlőtablók képezik. Az antivandál lakóházi kiviteltől az elegáns irodaházi vagy szállodai megjelenésig a legszélesebb igényeket elégítjük ki. Produktumaink döntő többsége saját fejlesztésű, ennek révén az alkatrészek folyamatos ellátását is tudjuk biztosítani.
A lakóházi-társasházi felújításokhoz a Schindler licenc és HAFE típusú tablók kiváltására, cseréjére méret azonos és funkcionálisan azonos alternatívákat kínálunk. Termékeink minőségi alkatrészek és villamos kapcsolóelemek felhasználásával készülnek – Omron, Honeywell – ami hosszú távú stabilitást eredményez. Tablóink mellé megbízható vezérléseket ajánlunk a villamos felújítás részeként.

Termékgyártásunk kisebb részét a felvonóvezérlésekhez kapcsolódó elektronikus egységek képezik. Ezek a következők:

  • Fonetikus vészjelzők (portai-gépházi-fülkei egységgel)
  • Akusztikus jelzők (érkezéshang jelző, beszédprocesszor)
  • Szünetmentes tápegységek (vészjelzőkhöz, fülkei vészvilágításhoz)
  • Aknai érzékelők (reed csöves záró, bontó, bistabil kivitelben)
  • Különböző kódváltó egységek a vezérlések és tablók közötti kommunikációhoz
  • Különböző elektronikákat egyedi igényekhez (Pl. ajtómotor vezérlés, hívástároló egység, oda-vissza jelző egység)

Kiegészítő szolgáltatásaink:

  • Gravírozás
  • Kulcsmásolás
  • Reklámtábla készítés
0%
Növekedés
0
Országban
0 év
Tapasztalat

Minden vélemény számít!