Regisztráció / Fiók Létrehozása

A fiók létrehozásával a liftelem.hu online felületén regisztrálunk, mely többszöri megrendelés esetén kényelmes megoldás, hiszen nem szükséges újra meg újra megadni a rendeléshez szükséges adatokat. A regisztrációhoz mindenekelőtt egy felhasználónevet, érvényes e-mail címet és jelszót kell megadni, ezután a ‘Regisztráció’ gombra kattintva az oldal automatikusan átirányítja a ‘Felhasználói Fiók’ oldalra. A Felhasználói Fiók oldalon még a megrendelés leadását megelőzően célszerű Számlázási és Szállítási címet megadni, hogy a rendelés véglegesítésével automatikusan a helyes adatok kerüljenek megjelenítésre. A Felhasználói Fiók oldalon lehetséges a

Oldalunkra regisztrálni a regisztráció linkre kattintva, az ott kötelezően kitöltendő adatok megadásával tud. A regisztrációról egy úgynevezett “aktiváló” e-mailt kap a megadott e-mail címére. Az aktiváló e-mail-ben megadott linkre kattintva tudja véglegesíteni regisztrációját.
Az oldalra ezt követően tud felhasználónevének, és jelszavának megadásával belépni.

Termékek böngészése

Weboldalunkon a termékeket különböző szempontok alapján, úgynevezett termék kategóriákba soroltuk. A kategória nevére kattintva megjelenik a kategóriába tartozó termékek listája. Egy termékről bővebb információt a termék képére, vagy a részletek gombra kattintva kaphat.
Kereshet is termékek között a kereső segítségével.

Rendelés leadása

Rendelését leadni a „Kosár tartalma oldalon” a  “Kassza” gombra kattintva lehet. Amennyiben be van lépve oldalunkra, a gombra kattintva a rendelés oldalára jut, ahol alapértelmezetten kitöltésre kerülnek a regisztrációnál megadott adatai.

Amennyiben még nincs belépve vagy nem regisztrált, a rendszer a belépés ill. regisztráció oldalra navigálja. Ezt követően folytathatja a megrendelést.

A megrendelés oldalon lehetősége van kosarának módosítására, a megrendelő adatainak, címeinek módosítására, és az alapértelmezett fizetési és szállítási mód megváltoztatására.

Megrendeléséről automatikus válaszüzenetet küld a rendszer, mely tartalmazza megrendelésének adatait. Amennyiben az üzenet 24 órán belül nem érkezik meg, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken.
A megrendelést követően (maximum 48 óra) elküldjük önnek e-mailben a rendelés visszaigazolását.

Adatbeviteli hibák javítása

A rendelés feladása előtt az adatbeviteli hibákat a rendelés összesítő oldaláig bármikor módosíthatja. A termékekkel kapcsolatos információkat a kosár oldalon, vagy a megrendelés leadásakor is tudja módosítani. A személyes és szállítási, számlázási adatokat a megrendelés leadásakor, vagy bármikor az oldalra belépve a személyes menüjében tudja módosítani

A rendelés leadása után észlelet adatbeviteli hibákról e-mail-ben, és telefonon is tájékoztathat minket, ekkor a rendelés adatait ennek megfelelően módosítjuk. Amennyiben változtat megrendelésén, az új adatoknak megfelelően a szerződéses összeg is változhat.

 

Vásárlási információk

 

Szállítás és fizetés

Szállítási információk

Weboldalunkon rendelt termékeit futárszolgálattal, postai úton, vagy saját szállító szolgálatunkkal, házhoz szállítással juttatjuk el Önhöz.

Személyes áruátvételre van mód (egyeztetett időpontban) pécsi telephelyünkön.

Szállítási díjak:

A megrendelt termékeket a DPD Hungária Kft. szállítja a megadott szállítási címre. A regisztrációkor megadott e-mail címére értesítést küldünk, ha a csomagot útnak indítottuk. Várható kiszállítás másnap reggel 8:00-16:00-ig történik. A csomagolás és szállítás díja a csomag méretétől, a szállítás módjától és a fizetés módjától függően változik.

A szállítás közben keletkezett károkért a szállító felel. Amennyiben sérült a termék, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken. A sérülésről a Szállító jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni vagy az átvétel igazolását szolgáló bizonylaton azt fel kell tüntetni a Szállító aláírásával együtt. Amennyiben ez elmarad nem tudjuk érvényesíteni a szállítóval szemben a keletkezett kárigényünket.

A számlát az áruval együtt csomagolva vagy postai úton levélben küldjük.

Várható szállítási idő:

A megrendelés beérkezésétől számított 10-15 munkanap. Bizonyos egyedi termékeknél akár több hét is lehet, ezekről a visszaigazolásban tájékoztatjuk.

 

Fizetési lehetőségek

Weboldalunkon megrendelt termékek után, az alábbi módon fizethet:

– előre utalás

– postai utánvét

– törzsvásárlóinknak – a postázástól számítva – minimum 8 napos határidővel állítunk ki átutalásos számlát

 

 

A liftelem.hu weboldal üzemeltetője

Cégnév:  Liftelem Kft.
Székhely:  7631 Pécs Nagypostavölgyi u. 127/A
Telephely: 7630 Pécs Basamalom u. 31.
Adószám:
Bankszámla szám:
Cégjegyzékszám:
Nyilvántartásba vevő hatóság:
Telefonszám: 20/2509601
Fax: 72/516-840
E-mail cím: info@liftelem.hu
Kapcsolattartó: Murgács Csaba

További információért, esetleges panaszaival keressen fel minket elérhetőségeinken.